Fagro

Over Fagro

Fagro is een interim- en adviesbureau voor het functiegebied Finance & Control. Vanuit de gedachte "Improving your performance" creëren wij meerwaarde voor onze opdrachtgevers. Praktisch, pragmatisch en resultaatgericht. Onze inzet varieert van tijdelijke financieel-administratieve ondersteuning tot en met financieel management en directievoering, vanaf hbo-niveau. Met ruim 200 interim finance professionals in vaste dienst is Fagro toonaangevend.

 

Kandidaten

Ben jij ambitieus en heb je een (bedrijfs)economische achtergrond op minimaal hbo-niveau? Dan ontdek je bij Fagro meer dan gemiddelde mogelijkheden in het functiegebied Finance & Control. Zeker als je jezelf wilt ontwikkelen, kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan en bij toonaangevende A-merk opdrachtgevers in Zuid en Oost-Nederland wilt werken.

 

Improving your performance

Bij Fagro werk je in een dynamische organisatie. In een open sfeer zetten 235 professionals zich in om opdrachtgevers blijvend beter te laten presteren. In de profit- en non-profitsector. Er zijn preferred supplierships bij grote bekende organisaties.

 

Ons aanbod

Fagro investeert graag in gedreven professionals en heeft je veel te bieden. Zoals een persoonlijke coach, persoonlijk ontwikkelingsplan, masterclass traineeship, uitdagende opdrachten, doorgroeimogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden. Naast de Fagro Academy staan ook andere instellingen voor je open. Zoals de Universiteit van Maastricht, Tias Nimbas, Avans, Zuyd Hogeschool en Fontys.

 

Solliciteren

Wil jij je carrière een serieuze start geven? Dan nodigen wij je van harte uit het gesprek aan te gaan en direct te solliciteren. Voor meer informatie over Fagro kijk je op de website of neem contact op met Bianca Derks.

 


Fagro Personalia: Britt van der Velden

Fagro neemt je graag mee in het verhaal van Britt van der Velden, Finance Professional bij Fagro. Lees haar verhaal hieronder.

Download
Het verhaal van Britt
Britt van der Velden.pdf
Adobe Acrobat document 1.6 MB

Vacature Finance Professional

Krijg jij energie van afwissende finance opdrachten? Wil je werken binnen een professionele en succesvolle organisatie waar jouw groei en ontwikkeling centraal staat? Dan ben jij de professional die wij zoeken.

 

Bekende A-merk opdrachtgevers uit de regio

Als finance professional kom je bij Fagro in vaste dienst. Jouw kennis en kunde wordt ingezet tijdens finance opdrachten bij bekende en veelal A-merk opdrachtgevers uit de regio. Je werkt daarbij in uiteenlopende functies uiteraard afgestemd op jouw ambities. Denk hierbij aan het verbeteren of in control krijgen van financiële processen: opdrachten op het gebied van finance & control en FinTech. Pro-activiteit en afstemming met de klant staan hierbij centraal. Kortom: je helpt de klant bij het maximale uit de bedrijfsvoering te halen door het realiseren van een goed lopende administratie.

 

Functie eisen

Voor deze functie zijn we opzoek naar een enthousiaste junior financial met een afgeronde economische opleiding op ten minste Hbo-niveau (harde eis) en 0 tot maximaal 3 jaar werkervaring. Je toont graag initiatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Bovendien vind je het een uitdaging om je aan te passen aan de organisatiecultuur van de klant en heb je een hands-on mentaliteit.

 

Jouw ontwikkeling centraal

Fagro is een open, dynamische en succesvolle organisatie. Kwaliteit en ontwikkeling staat bij ons centraal. We bieden dan ook de mogelijkheid om je competenties en talenten maximaal te ontwikkelen met trainingen, opleidingen via de Fagro Academy (samenwerkingsverbanden met de Universiteit Maastricht Business School, Tias Nimbas, Avans en Fontys), coaching en natuurlijk afwisselende projecten afgestemd op jouw ambitie en ontwikkeling. Naast de inhoudelijk leuke en uitdagende baan is ons arbeidsvoorwaardenpakket concurrerend.

 

Over Fagro

Fagro is een succesvol interim- adviesbureau voor het functiegebied Finance & Control. Met vestigingen in Arnhem, Düsseldorf, Eindhoven, Maastricht en Zwolle is Fagro toonaangevend in de branche. Al onze consultants (ruim 230) zijn in vaste dienst en voeren projecten uit bij gerenommeerde klanten in uiteenlopende branches. Binnen de Fagro Academy krijg je de mogelijkheid om door opleidingen, trainingen, coaching en workshops je talenten & carrière onder professionele begeleiding maximaal te ontwikkelen.

 

Solliciteren & Meer informatie

 

Heb je interesse om jouw carrière te starten bij een succesvolle en professionele organisatie? Stuur dan je sollicitatiebrief en curriculum vitae via solliciteren@fagro.nl t.a.v. mevr. B. Derks. Voor vragen kun je je richten tot Bianca Derks via het telefoonnummer 040 368 24 30. Voor meer informatie en online solliciteren ga je naar de website of neem direct contact op met Bianca Derks (Corporate Recruiter) op nummer 06-15857792.