Word lid van Studievereniging Revenue!

Ben jij student Accountancy of Finance & Control bij Avans Hogeschool in Den Bosch? Word dan lid van studievereniging Revenue! SV Revenue is er voor de ambitieuze student die verder kijkt dan het diploma. Als lid van SV Revenue kun je deelnemen aan alle activiteiten die worden georganiseerd. Tijdens deze activiteiten staat zakelijke en persoonlijke ontwikkeling centraal, maar de activiteiten kunnen ook zeker benut worden voor het vinden van een stageplaats of baan!

"Lid zijn van Studievereniging Revenue biedt de gelegenheid om je te ontplooien tijdens je studie"

- Martijn van Zoelen, oprichter SV Revenue

De contributie van Studievereniging Revenue is vastgesteld op € 5,- voor het collegejaar 2018-2019. Lid worden kan door het onderstaande formulier in te vullen. Voor vragen en/of opmerkingen over de inschrijving kun je mailen naar de secretaris. Zie de voorwaarden van het lidmaatschap.

Aanmeldingsformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.