V.l.n.r. Abdelouahab Bouhamou, Stef de Rooij, Susan van Wijk, Kevin Veenstra en Danny Nies.

Bestuur 2017-2018

Kevin Veenstra - Voorzitter

Een opleiding volgen geeft je de kennis die nodig is om in een bepaalde beroepsgroep actief te kunnen zijn. Maar beroepskennis alleen is niet genoeg. Netwerken, jezelf presenteren en jezelf onderscheiden van anderen zijn in deze dynamische arbeidsmarkt minstens net zo belangrijk. SV Revenue helpt studenten deze aspecten bij henzelf te ontwikkelen. Als voorzitter heb ik de unieke verantwoordelijk om samen met de rest van het bestuur SV Revenue zo vorm te geven, dat lidmaatschap van deze vereniging bijna vanzelfsprekend wordt voor studenten. Een mooie uitdaging!

Abdelouahab Bouhamou - Vice-voorzitter

Tijdens je studie is het natuurlijk belangrijk om de focus te houden op de opleiding, maar het is ook belangrijk om jezelf te ontwikkelen. Met deze instelling ben ik toegetreden tot het bestuur van SV Revenue. Door mijn functie kan ik mijzelf ontwikkelen op gebieden die na de opleiding belangrijk zijn en kan ik een netwerk opbouwen met contacten die later van belang kunnen zijn. Als vice-voorzitter zal ik mij vooral focussen op het externe gedeelte van de vereniging en de relaties en contacten met andere bedrijven en verenigingen behouden en vergroten. Bovendien zal ik mijzelf betrekken bij de activiteiten die de vereniging onderneemt en natuurlijk het besturen van de vereniging met de rest van het bestuur.

Susan van Wijk - Secretaris

Ik ben Susan van Wijk en studeer sinds 2016 bedrijfseconomie aan Avans Hogeschool. Ik vind het een erg leuke studie en het leek mij leuk om actiever betrokken te zijn bij de studie. Plaatsnemen in het bestuur van de studievereniging biedt mij de kans om me te ontwikkelen binnen mijn studie. Bovendien bouw je op deze manier een netwerk op, omdat je met veel verschillende bedrijven in aanraking komt. Als secretaris zal ik me onder andere bezighouden met de ledenadministratie en promotie van de studievereniging.

Stef de Rooij - Penningmeester

Als penningmeester houd ik me voornamelijk bezig met de financiën van de vereniging. Ik ben deze uitdaging aangegaan om zo actiever te zijn bij mijn studie en studievereniging. Het zorgt er ook voor dat ik een netwerk kan opbouwen en praktijkervaring op kan doen. Naast de financiën houd ik me tevens bezig met de website en ben ik actief bij de activiteitencommissie. Met de andere bestuursleden zorg ik ervoor dat het een leuk en goed jaar gaat worden!

Danny Nies - Bestuurslid promotie

Om extra ervaring op te doen buiten mijn studie ben ik de uitdaging als bestuurslid promotie aangegaan. Mede doordat er in het hedendaagse leven vaak verder word gekeken dan je alleen je diploma. Bestuurslid promotie lijkt me hiervoor een unieke gelegenheid om mijzelf verder te ontwikkelen. Als bestuurslid promotie zal ik mij vooral bezig gaan houden met het werven van nieuwe leden en activiteiten promoten.