Bestuur 2021

Maartje Klaus - Voorzitter

Ik ben Maartje Klaus, 20 jaar oud en tweedejaars student Accountancy. Ik woon in Heeze, dit is een dorpje in Brabant. Voordat ik begon aan het hbo, heb ik de mbo-opleiding ‘bedrijfsadministrateur’ gedaan. Door mijn verschillende stages en mijn contacten uit de praktijk, heb ik een goede keuze kunnen maken voor mijn vervolgopleiding. In mijn vrije tijd ben ik werkzaam bij Tapperij de Zwaan, dit is een café in Heeze. Ik ben daar werkzaam zowel in de bediening als in de keuken. Ook werk ik bij Finergie, dit is een accountantskantoor. Hier mocht ik blijven werken na mijn eindstage op het mbo. In het weekend ben ik te vinden op de sportvelden en met mijn vrienden. Nu ik in het bestuur van de studievereniging zit, wil ik anderen gaan helpen. Dat zij ook contacten kunnen gaan leggen met het bedrijfsleven. Verder hoop ik veel te leren als bestuurslid.

voorzitter@svrevenue.nl

Ian van Hoogdalem - Secretaris

Hoi, mijn naam is Ian van Hoogdalem, ik ben 21 jaar oud en ik ben woonachtig in Dreumel. Op dit moment ben ik 2e jaar student Accountancy. Voordat ik aan deze opleiding begon heb ik Horeca Management op het Koning Willem 1 College gestudeerd. Tijdens deze opleiding heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van sales en mensenkennis door een stage op het hoofdkantoor bij Van der Valk. Doordat ik er in mijn vorige opleiding achter kwam dat mijn interesse vooral lag bij de administratieve vakken en recht heb ik ervoor gekozen om Accountancy te gaan studeren. Ik woon op dit moment bij mijn ouders, maar ik heb wel op kamers gezeten in Amsterdam voor mijn eerste stage van mijn vorige opleiding. Mijn doel binnen de studievereniging is om zo goed mogelijk voorbereid te worden op het bedrijfsleven. Als ik niet met school bezig ben dan ben ik met mijn eigen bedrijf bezig dat gericht is op het verhuren van licht en geluid. Verder zijn mijn hobby’s voetballen in het 2e elftal en sinds kort heb ik mijn GVB en ga ik dus af en toe golfen.

secretaris@svrevenue.nl

Maurits Albarda - Penningmeester

Mijn naam is Maurits Albarda, 21 jaar oud en ik studeer Finance & Control. Voor mijn studie Finance & Control heb ik gestudeerd op het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Daar heb ik mijn diploma als bedrijfsadministrateur behaald. Na mijn opleiding had ik nog niet mijn persoonlijke doel bereikt. Mijn doel is om een Financieel Controller te worden bij een bedrijf. Ik heb daarom de keuze gemaakt om een hbo-studie te gaan volgen om dit te kunnen bereiken. Nu als bestuurslid wil ik mij meer inzetten om connecties met het bedrijfsleven te stimuleren en te onderhouden. Zelf ben ik natuurlijk praktijkgericht opgeleid door mijn vorige studie en kom je sneller in aanraking met het bedrijfsleven. Studenten die geen vooropleiding hebben gehad missen het stukje interactie met het bedrijfsleven, dat wil ik meer gaan verzorgen om het bedrijfsleven en de studenten dichter naar elkaar toe te brengen. Naast de studievereniging houd ik me bezig met fitnessen sinds dat ik gestopt ben in januari 2020 met tennissen. Verder ben ik graag bij vrienden en daar buiten om game ik graag.

penningmeester@svrevenue.nl

Britt de Heer - Algemeen bestuurslid

Ik ben Britt de Heer, 18 jaar oud en tweedejaars student Finance & Control. Hiervoor heb ik de havo gedaan en heb ik daarna gekozen om Finance & Control te gaan studeren hier op het Avans in Den Bosch. In mijn vrije tijd werk ik in de supermarkt achter de kassa. Daarnaast in het weekend ben ik vaak met vrienden en doe ik aan hockey. De studie bevalt me goed, waarna ik mezelf verder wil laten ontwikkelen in het vakgebied. Daarom heb ik er ook voor gekozen om in het bestuur van de studieverenging te gaan. Het lijkt me leuk om samen met andere studenten meer in contact te komen met bedrijven uit het vakgebied en om zo jezelf meer te ontwikkelen.

bestuur@svrevenue.nl