De commissies

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie houdt zich bezig met het organiseren van allerlei activiteiten voor de leden van SV Revenue. Dit kunnen formele activiteiten zijn, zoals gastcolleges en Meet & Greets, maar ook informelere activiteiten als (netwerk)borrels en het jaarlijkse partnerdiner. Daarnaast organiseren zij ook de introactiviteiten voor de nieuwe eerstejaars. Dit alles doen zij samen met het bestuur en de academie AFM.

Zij zijn te bereiken via activiteiten@svrevenue.nl.

Abdelouahab Bouhamou

Yasin Erdem

Danny Nies

Stef de Rooij

Kascommissie

De kascommissie heeft de verantwoordelijkheid over de controle op de financiën. Hierbij hoort het in de gaten houden van de geldstromen van en naar de vereniging, alsmede het controleren van de (financiële) (jaar)stukken ten behoeve van de verantwoording richting onze leden en de academie.

Susan van Wijk

Public Relations / promotie

De commissie voor Public Relations / promotie is verantwoordelijk voor het onderhouden van de relaties met de verschillende (externe) partijen en het promoten van de vereniging, dit om nieuwe leden en partners aan te trekken.

Zij zijn te bereiken via promotie@svrevenue.nl.

Kevin Veenstra