Over SV Revenue


Ons Verhaal

SV Revenue is opgezet door drie gemotiveerde studenten die meer willen halen uit de studietijd. "We misten de combinatie van borrelen en het vergaren van kennis tijdens bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek". - aldus het bestuur. Daarnaast wordt het steeds belangrijker om naast je studie bezig te zijn met je toekomst. Meer weten? Mail naar info@svrevenue.nl of bezoek onze Facebookpagina.


Wat doen we?

Studievereniging Revenue organiseert inhoudelijke activiteiten voor studenten van de studie Accountancy en Finance & Control.

 

De inhoudelijke activiteiten lopen uiteen van gastsprekers en bedrijfsbezoeken tot inhousedagen en Meet & Greets. Daarnaast worden er borrels en feesten georganiseerd.

 

Maak ook kennis met het bestuur en de commissies.


Lid worden?

Lid worden van SV Revenue betekent een voorsprong hebben binnen het werkveld. De inhoudelijke activiteiten die worden georganiseerd bieden de mogelijkheid om je extra te ontplooien tijdens je studietijd.

 

Elke Avansstudent kan lid worden van SV Revenue. De activiteiten zijn bedoeld voor studenten Finance & Control en Accountancy maar kunnen tevens bijgewoond worden door geïnteresseerde leden van andere studies.