VACATURE - Secretaris

Het nieuwe bestuur is reeds gekozen, maar tot op heden hebben zich nog geen geïnteresseerden gemeld voor de functie van secretaris. Deze taken worden tijdelijk door de voorzitter op zich genomen, maar in de tussentijd zijn wij op zoek naar een geschikte kandidaat voor de functie van secretaris.

Dus...

Wil jij graag wat extra’s naast je studie doen om ervaring op te doen binnen een bestuur? Of heb jij een tussenjaar waarbij je graag aan je CV wilt werken? Word dan deel van het compleet nieuwe bestuur van SV Revenue en solliciteer op de functie van secretaris.

De globale taken als secretaris:

- Het bijhouden van het ledenbestand

- Notuleren tijdens (bestuurs)vergaderingen en de ALV

- Ondersteunen van de overige bestuursleden en de commissies

Solliciteren kan door een mail te sturen naar info@svrevenue.nl met daarin je cv* en een korte motivatie, of via het contactformulier op deze website. Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen en contact met je opnemen. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kan hetzelfde e-mailadres geraadpleegd worden.

* Zie onze privacyverklaring om erachter te komen hoe wij met je gegevens omgaan.