VACATURE - Commissies

De nieuwe indeling van de commissies is afgerond en iedereen is weer hard bezig met de voorbereidingen voor het volgende collegejaar, maar er is nog een aantal plaatsen beschikbaar in verschillende commissies.

Dus...

Wil jij graag wat extra’s naast je studie doen om ervaring op te doen binnen een commissie? Of heb jij een tussenjaar waarbij je graag aan je CV wilt werken? Word dan lid van een commissie van SV Revenue!

De globale taken als lid van de activiteitencommissie:

- Het organiseren van verschillende activiteiten voor onze leden

- Het organiseren van de activiteiten voor de introweek van de nieuwe eerstejaars

- Het (waar nodig) adviseren van het bestuur

De globale taken als lid van de kascommissie:

- Het controleren van de in- en uitgaande geldstromen van de vereniging

- Het controleren van de (financiële) verslaggeving richting de belanghebbenden

- Het (waar nodig) adviseren van het bestuur

De globale taken als lid van Public Relations / promotiecommissie:

- Het, samen met het bestuur, onderhouden van de verschillende relaties van SV Revenue

- Het promoten van de vereniging bij de studenten om nieuwe leden te werven

- Het (waar nodig) adviseren van het bestuur

Solliciteren kan door een mail te sturen naar info@svrevenue.nl met daarin je cv*, een korte motivatie en je keuze voor de betreffende commissie, of via het contactformulier op deze website. Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen en contact met je opnemen. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kan hetzelfde e-mailadres geraadpleegd worden.

* Zie onze privacyverklaring om erachter te komen hoe wij met je gegevens omgaan.