VACATURE - Bestuurslid

Voor het collegejaar 2020-2021 is SV Revenue op zoek naar studenten die zich voor hun medestudenten in willen zetten via een functie binnen het bestuur van de vereniging.

Dus...

Wil jij graag wat extra’s naast je studie doen om ervaring op te doen binnen een bestuur? Of heb jij een tussenjaar waarbij je graag aan je cv wilt werken? Word dan deel van een compleet nieuwe bestuur van SV Revenue en solliciteer op een van de functies: voorzitter, secretaris of penningmeester!

De globale taken als voorzitter

- Eindverantwoordelijke voor het beleid van de vereniging

- Nauw contact met bedrijven uit de sector

- Het leiden van vergaderingen

De globale taken als secretaris

- Het bijhouden van het ledenbestand

- Notuleren tijdens (bestuurs)vergaderingen en de ALV

- Ondersteunen van de overige bestuursleden en de commissies

De globale taken als penningmeester

- Het bijhouden van de administratie van de vereniging

- Het opstellen van het jaarverslag

- De rest van het bestuur (op financieel gebied) adviseren

Solliciteren kan door een mail te sturen naar info@svrevenue.nl met daarin je cv* en een korte motivatie, of via het contactformulier op deze website. Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen en contact met je opnemen. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kan hetzelfde e-mailadres geraadpleegd worden.

* Zie onze privacyverklaring om erachter te komen hoe wij met je gegevens omgaan.