ook partner worden?

Studievereniging Revenue is in 2015 opgericht door een drietal enthousiaste studenten. De komende jaren wordt de vereniging verder opgebouwd en streeft zij ernaar om uit te groeien tot een onmisbare aanvulling binnen de studies Accountancy en Bedrijfseconomie aan Avans Hogeschool in 's-Hertogenbosch. Er vinden verschillende activiteiten plaats op onderwijs- en carrièregebied om de studenten extra verdieping en voorbereiding op de toekomst te bieden. En dit wordt uiteraard allemaal door de studenten zelf georganiseerd.

Het is interessant voor bedrijven om gemotiveerde studenten te ontmoeten en te leren kennen. Daarnaast is het voor onze leden interessant om bijvoorbeeld bij deze bedrijven een stage of een eerste baan te vinden. Jaarlijks organiseert de studievereniging verschillende activiteiten in samenwerking met bedrijven en andere organisaties zoals bedrijvenborrels, inhousedagen, workshops, lezingen en het partnerdiner.

De eerste vereniging die de Academie voor Financieel Management kent, komt graag in contact met bedrijven en organisaties die met de studievereniging willen samenwerken. Op verzoek zijn sponsorpakketten beschikbaar. Voor alle mogelijkheden op het gebied van samenwerking kunt u contact opnemen met vice-voorzitter Abdelouahab Bouhamou via vice-voorzitter@svrevenue.nl of +31 6 15 29 27 44. Het bestuur licht graag alle mogelijkheden in een gesprek toe.