16-07-2019
Het blog van deze maand gaat in op de vraag hoe je jezelf beter kunt leren kennen en wat je later allemaal kunt (en wilt) gaan doen. Alle feedback is welkom, dus laat maar weten wat je ervan vindt! Bekijk zeker ook meer werk van Yannick. Veel leesplezier!
14-06-2019
Het blog van deze maand gaat in op het combineren van studie, werk en persoonlijke ontspanning. Alle feedback is welkom, dus laat maar weten wat je ervan vindt! Bekijk zeker ook meer werk van Yannick. Veel leesplezier!
17-05-2019
Het blog van deze maand beantwoordt de vraag welke keuzes je na je studie kunt maken. Alle feedback is welkom, dus laat maar weten wat je ervan vindt! Bekijk zeker ook meer werk van Yannick. Veel leesplezier!
11-04-2019
Vorige maand keken we naar de beste sollicitatietips. Deze maand focussen we ons op de vraag waarom een stageperiode nu zo belangrijk is. Ook dit blog is geschreven door Yannick Bos. Bekijk zeker ook meer werk van Yannick (daarnaast is alle feedback nog steeds van harte welkom).
04-03-2019
We proberen iets nieuws: een blog! Yannick Bos heeft onderstaand blog geschreven om je de beste tips te geven wanneer je gaat solliciteren. Alle feedback is welkom, dus laat maar weten wat je ervan vindt! Bekijk zeker ook meer werk van Yannick. Veel leesplezier!
05-02-2019
Aanstaande vrijdag 22 februari organiseert SV Revenue, in samenwerking met de Belastingdienst een inhousedag op het kantoor in Breda! Op deze dag kom je meer te weten over de Belastingdienst, hoe hun controleproces er zoal uitziet en waar zij op letten tijdens een boekenonderzoek! Geïnteresseerd? Meld je dan op tijd aan, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

28-01-2019
Om het tweede blok af te sluiten (en om het nieuwe jaar nog een beetje te vieren) organiseert SV Revenue aanstaande vrijdag 1 februari een blokborrel in het Grand Café op school! De borrel is van 12:30 tot 13:30 uur. Zien we je daar?
22-12-2018
Tijdens de algemene ledenvergadering van vrijdag 21 december is een aantal zaken besproken. We hebben de afgelopen periode besproken en hebben gestemd over de toekomst van de vereniging. Hieronder vind je de notulen van de vergadering.

12-12-2018
Wij feliciteren Baker Tilly met hun nieuwe naam en uitstraling!

13-11-2018
Als laatste kondigen wij de verlengde samenwerking met Crowe aan! Zij sluiten zich ook aan bij het aankomende partnerdiner.

Meer weergeven