14-02-2020
Het blog van deze maand gaat in op de vraag wat een burn-out is en wat je zoal ertegen kan doen. Alle feedback is welkom, dus laat maar weten wat je ervan vindt! Bekijk zeker ook meer werk van Daphne. Veel leesplezier!
17-01-2020
Het blog van deze maand gaat in op de vraag wat een burn-out is en wat je zoal ertegen kan doen. Alle feedback is welkom, dus laat maar weten wat je ervan vindt! Bekijk zeker ook meer werk van Daphne. Veel leesplezier!
03-12-2019
Het blog van deze maand gaat in op de vraag hoe je beter kunt reflecteren voor een productiever leven. Alle feedback is welkom, dus laat maar weten wat je ervan vindt! Bekijk zeker ook meer werk van Daphne. Veel leesplezier!
14-10-2019
Het blog van deze maand gaat in op de vraag hoe je jezelf beter kunt leren kennen en wat je later allemaal kunt (en wilt) gaan doen. Alle feedback is welkom, dus laat maar weten wat je ervan vindt! Bekijk zeker ook meer werk van Daphne. Veel leesplezier!
16-07-2019
Het blog van deze maand gaat in op de vraag hoe je jezelf beter kunt leren kennen en wat je later allemaal kunt (en wilt) gaan doen. Alle feedback is welkom, dus laat maar weten wat je ervan vindt! Bekijk zeker ook meer werk van Yannick. Veel leesplezier!
14-06-2019
Het blog van deze maand gaat in op het combineren van studie, werk en persoonlijke ontspanning. Alle feedback is welkom, dus laat maar weten wat je ervan vindt! Bekijk zeker ook meer werk van Yannick. Veel leesplezier!
17-05-2019
Het blog van deze maand beantwoordt de vraag welke keuzes je na je studie kunt maken. Alle feedback is welkom, dus laat maar weten wat je ervan vindt! Bekijk zeker ook meer werk van Yannick. Veel leesplezier!
11-04-2019
Vorige maand keken we naar de beste sollicitatietips. Deze maand focussen we ons op de vraag waarom een stageperiode nu zo belangrijk is. Ook dit blog is geschreven door Yannick Bos. Bekijk zeker ook meer werk van Yannick (daarnaast is alle feedback nog steeds van harte welkom).
04-03-2019
We proberen iets nieuws: een blog! Yannick Bos heeft onderstaand blog geschreven om je de beste tips te geven wanneer je gaat solliciteren. Alle feedback is welkom, dus laat maar weten wat je ervan vindt! Bekijk zeker ook meer werk van Yannick. Veel leesplezier!
05-02-2019
Aanstaande vrijdag 22 februari organiseert SV Revenue, in samenwerking met de Belastingdienst een inhousedag op het kantoor in Breda! Op deze dag kom je meer te weten over de Belastingdienst, hoe hun controleproces er zoal uitziet en waar zij op letten tijdens een boekenonderzoek! Geïnteresseerd? Meld je dan op tijd aan, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Meer weergeven