Masterclass Bitcoin/Blockchain

Tien jaar geleden verscheen op het internet een document dat in slechts negen pagina's een geheel nieuw geldsysteem beschrijft. Het systeem werkt op basis van cryptografie en kan hierdoor functioneren zonder centrale autoriteit of tussenpersoon. Inmiddels kennen we deze technologie onder de naam 'Bitcoin' en de achterliggende blockchain. Maar wat zijn bitcoins eigenlijk en hoe werkt een blockchain?

Om deze vragen te beantwoorden, organiseert SV Revenue op donderdag 13 september een masterclass over de bitcoin en blockchaintechnologie. In anderhalf uur kijken we naar de geschiedenis van cryptovaluta en komt de werking van een blockchain aan bod. De masterclass wordt gegeven door Matthijs Harmsen.

Over de spreker

Matthijs Harmsen is Avansstudent aan de opleiding Business Innovation (BI) en is sinds 2013 actief in de wereld van de bitcoin. Naast zijn studie werkte hij onder andere bij cryptocurrency broker BTC Direct uit Nijmegen en verzorgde meer dan honderd workshops over het veilig beheren van cryptomunten.

We sluiten de middag af met een borrel. Voor onze leden en partners is het eerste drankje gratis.

Wanneer?

De masterclass is op donderdag 13 september aanstaande vanaf 14:45 uur.

Inschrijven voor deze activiteit kan via onderstaand formulier.

LET OP: deze activiteit is gratis, maar wij vragen je wel om je in te schrijven via onderstaand formulier! Zo krijgen wij een beter beeld van de verwachte opkomst.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

14:45 - inloop

15:00 - masterclass Bitcoin en Blockchain

16:30 - afsluitende borrel

Masterclass - gratis

Borrel - op eigen kosten.

Voor leden en partners van SV Revenue is het eerste drankje gratis.

Waar?

De masterclass vindt plaats in OC004.

Onderwijsboulevard 215

5223 DE 's-Hertogenbosch