Werken bij Accon avm


Goedemorgen leden,

 

Het schooljaar komt weer ten einde en dat betekent dat er na een jaar bikkelen eindelijk genoten kan worden van je vrijheid en het mooie weer. Nu moet er natuurlijk ook geld worden verdiend om een beetje te kunnen genieten. Daarom willen wij deze mooie functie van onze partner Accon avm adviseurs en accountants onder de aandacht brengen.

 

Accon avm is op zoek naar (bijna afgestudeerde) studenten die op de vestiging in Zaltbommel het Kenniscentrum Accountancy (KCA) kunnen versterken. Het KCA is een interne afdeling. Deze afdeling zorgt voor de vaktechniek binnen de samenstelpraktijk van Accon avm. Je zou o.a. kunnen denken aan handhaving van interne afspraken of regels met betrekking tot het verwerken van zaken, en beheer van onze applicaties/ systemen. Je zult algemene ondersteuning bieden aan de diverse werkprocessen binnen de samenstelpraktijk.

 

http://werkenbijacconavm.nl/vacature/junior-assistent-accountancy-kca-4

 

http://werkenbijacconavm.nl/vacature/meewerkstage-hbo-accountancybedrijfseconomie-5

 

Voor de functie kun je in aanmerking komen als jij op zoek bent naar een:

·         Startersfunctie

·         Stage

·         Bijbaan (minimaal 16 uur per week, flexibel in te delen)

·         Duaal traject

 

Is jouw interesse gewekt? Dan kun je solliciteren via de link of door je cv te sturen naar de recruiter Marco Mijnheer (m.mijnheer@acconavm.nl). Ook als je meer informatie wilt ontvangen kun je Marco Mijnheer een email sturen o.v.v. KCA.

 

 

Een fijne vakantie toegewenst!

 

Met vriendelijke groet,

 

Marco Mijnheer Accon avm en SV Revenue